KAZUS.AT.UA - умисне заподіяння користі

Військова строкова служба - Юридичний форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Юридичний форум » Безкоштовна юридична консультація » Юридична консультація онлайн » Військова строкова служба (осінній призов 2014)
Військова строкова служба
kucher-vladimir9Дата: Пн, 15.09.2014, 11:14 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня... Необхідна порада щодо вирішення наступного питання...
Мені 24 роки і я звісно є призовником, але мій батько являється інвалідом 3 групи, пов*язаної з проходженням військової служби. Відповідно до ст. 18 ЗУ "Про військовий обовязок і військову службу" я маю право звільнитись від призову на строкову військову службу... Всі необхідні документи (копія МСЕК про 3 гр. інвалідності батька, довідка про склад сім*ї, заява) були передані військомату. Дані документи прийняли, але через деякий час знову присилають повістки...
Скажіть, чи дійсно в даній ситуація я являюсь правим, чи мою ситуацію просто проігнорували? чи можливо щось зробив не правильно... у військоматі на дану тему навіть не хочуть зі мною розмовляти, говорять, що такого не існує...

З приводу заяви, то посилання на статтю робив і про надані документи писав... Ось навіть дослівно текст заяви: "Я ...... прошу звільнити мене від призову на строкову службу відповідно до ст.18 ЗУ "Про військовий обовязок і віськову службу", оскільки мій батько ..... являється інвалідом 3 гр. повязаної з проходженням військової служби. Всі необхідні документи для підтвердження надано"
Крім того, в мене навіть відмовлялись приймати дану заяву!!!!! Після декількох хвилин, скажем так, вияснення відносин, з розлюченим виразом обличчя її все таки прийняли.... Звісно ж всі документи робились в 2-х примірниках....
На питання "які необхідні ще дані чи документи? чи потрібно дані копії завіряти нотаріально?" - у відповідь "допобачення!!!

Єдиний такий недолік, я в стані роздратування забув про вхідний штамп!!! Із-за цього, можливо, дане звернення було проігнороване!
Крім того, на мою думку, даних копій і заяви в моїй справі вже давно НЕМАЄ!!!
 
Юридичний форум » Безкоштовна юридична консультація » Юридична консультація онлайн » Військова строкова служба (осінній призов 2014)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Пт, 17.05.2024, 04:33
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Як Ви потрапили на цей сайт?
Всього відповідей: 260

Статистика