romirom | Дата: Чт, 06.09.2012, 10:12 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня, мене звати Роман. Я військово службовець за контрактом, весною цього року я закінчив навчання в ВНЗ (до ВНЗ поступав до призову на військову службу і навчався за власний рахунок на заочній формі навчання), а через декілька місяців в військовій частині (далі в\ч) мені сказали що згідно пункту 172,173 «Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України» я не мав права навчатися, по першому контракту. В\ч мені сказали що їм прийшло роз’яснення з Департаменту фінансів міністерства оборони України статей 172,173 і згідно цього в\ч не мала права оплачувати мені відпустки на навчання. Але ж цілих три роки я писав рапорт на ім’я командира частини і додавав до нього довідку-виклик на сесії і згідно ЗУ «Про відпустки» я їздив в оплачувані відпустки, і кожний раз юрист частини також підписував цей рапорт. І тепер мене зобов’язують повернути в\ч кошти в сумі 7 тис. грн. за період мого навчання з 01.01.1012р., а за попередні роки боргу чомусь не нарахували (мені цікаво чому, можливо строк давності закінчився чи щось подібне). Я хотів би дізнатися чи є вимоги частини правомірними, і якщо я подам на суд то які шанси в мене його виграти і якщо я програю суд то чи не нарахують мені кошти ще й за попередні роки мого навчання??? Прошу мені допомогти так як крім мене в моїй в\ч ще 10 чоловій, яким нарахували борги, а по всій Україні нас тисячі.
|
|
| |